O nama

Alu& Plast Internacional d.o.o. je poduzeće koje je nastalo kao odgovor na potrebe tržišta za visokokvalitetnim i energetski učinkovitim proizvodima po pristupačnim cijenama. Kratki rokovi isporuke, visoka produktivnost i maksimalna razina zadovoljstva klijenata osnovni su zadaci ovog poduzeća koji se svakodnevno uspješno realiziraju.

Alu& Plast Internacional zapošljava mlade, obrazovane i poduzetne ljude koji timskim radom postižu odlične poslovne rezultate.

Visoka kvaliteta naših proizvoda postiže se najsuvremenijom tehnologijom u koju poduzeće stalno ulaže, kao i u stalno praćenje novih trendova na tržištu kako bismo bili u korak s najsuvremenijim rješenjima koje možemo ponuditi svojim klijentima.

Širokim spektrom proizvoda s potvrđenom kvalitetom renomiranih svjetskih proizvođača odgovaramo na sve zahtjeve i potrebe kupaca te svakom kupcu nudimo ono što je zaista najbolje za njega, pritom pružajući sve potrebne usluge po principu ”ključ u ruke”.

Poduzeće Alu& Plast Internacional može se pohvaliti mnogobrojnim preporukama zadovoljnih klijenata pomoću kojih ostvaruje nove poslovne suradnje te se zbog toga korisnici naših proizvoda i usluga mogu naći u svim dijelovima Hrvatske. Tome svakako pridonosi i dugogodišnja uspješna suradnja s partnerima.

Potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada je stjecanja prava na Certifikat bonitetne izvrsnosti. Certifikat dodjeljuje Međunarodna grupa Bisnode AB, najveći europski ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu koji okuplja više od 2400 stručnjaka iz 18 europskih država. Alu& Plast Internacional kao nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti dokazuje da je pouzdan partner te potvrđuje ukazano povjerenje. Certifikat predstavlja izvrsnu dodatnu referencu te je jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja.

Poduzeće Alu& Plast Internacional pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodni Certifikat.

Zapošljavanjem stručnog kadra, inozemnim usavršavanjem i ulaganjem u nove tehnologije postigli smo vrhunsku kvalitetu kako proizvoda tako i usluga.

Kvalitetni proizvodi i izvrsna usluga rezultirali su brojnim zadovoljnim klijentima koji su nam ukazali povjerenje.