PVC ULAZNA VRATA

Lijepa ulazna vrata značajno doprinose estetskom dojmu Vašeg doma, stoga je njihov izbor od velike važnosti za sveukupan izgled kuće ili stana. Ipak, ne treba zanemariti i njihovu osnovnu funkciju – zaštitu od vanjskih utjecaja, izolaciju i zaštitu od krađe. Poučeni iskustvom, u našoj ponudi PVC vrata nalazi se proizvođač koji savršeno stapa estetiku i funkcionalnost, uz cjenovnu pristupačnost – njemački proizvođač SALAMANDER.

Od SALAMANDER profila za PVC vrata moguće je izabrati slijedeće opcije:

SALAMANDER BLUE EVOLUTION 82

Blue Evolution  jedan je od najprodavanijih profila iz serije prvoklasnih prozora i vrata proizvođača Salamander. Ovaj profil kombinacija je modernog dizajna i vrhunske tehnologije. Specifičnost ovog profila je dubina ugradnje od 82 mm, sustav od 6 komora te brtvljenje u tri razine  čime se znatno povećavaju svojstva zaštite od provale, buke i kiše. U ovom se profilu nalazi pocinčano čelično ojačanje koje mu pruža dodatnu čvrstoću i dugotrajnost. Ovaj profil ima koeficijent toplinske prohodnosti od samo 0,98 W/ m2K, čime se gubitak topline kroz vrata izrađena od ovog profila svodi na minimum.

SALAMANDER BRUGMAN 73

Bugman 73 je sustav profila proizvođača Salamander, odlikuje se odličnim izolacijskim svojstvima, čvrstoćom, dugotrajnošću, velikom gustoćom površine i estetskim dizajnom.  Ovaj sustav sadrži 5 komora, pocinčano čelično ojačanje,  brtvljenje u dvije razine, a dubina ugradnje je 73 mm.  Toplinska prohodnost profila iznosi 1,3 W/m2K, radi čega je jedan od najprodavanijih profila na europskom tržištu.

DEKORATIVNI PANELI

Funkcijski dio vrata u potpunosti je osiguran ukoliko ste izabrali neki od profila iz naše ponude. Odluku o estetici vrata prepuštamo Vama.

Kako bi ulazna vrata u potpunosti odgovarala Vašem domu, izaberite neki od ukrasnih profila iz naše ponude…

BOJE

Kako biste u potpunosti individualizirali izgled Vaših ulaznih vrata, izaberite neku od slijedećih boja:

– Bijela

– Orah

– Zlatni hrast

– Antracit